A nyári strandszezonban fontos szerepet tölt be a megfelelő strandtörölköző kiválasztása. Nem csupán arról van szó, hogy szárazon tarthatjuk magunkat a fürdőzés után, hanem a kényelem és stílus szempontjából is döntő tényező lehet. Ebben a cikkben áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni, amikor strandtörölközőt választunk, hogy az tökéletesen illeszkedjen az egyéni igényeinkhez és preferenciáinkhoz.

Nyáron nincs is jobb, mint egy kis házi fagylalt vagy fagylaltos édesség, hogy lehűtsük magunkat a forró napsütésben. A túró rudi, az egyik klasszikus magyar finomság, könnyen elkészíthető, és a gyerekek is imádják! Miért ne élveznénk hát egy kis családi időt a konyhában, hogy elkészítsük ezt a mennyei finomságot?

Mindannyian kecses üvegekből szeretnénk magunkra permetezni a bőrünket megóvó, de egyébként láthatatlan és tapinthatatlan napvédő krémet. Tudtad, hogy szinte mindegyik naptej spray kémiai fényvédők használatán alapul, amelyek akár a hormonháztartás működését is befolyásolhatják?

A koronavírus járvány még javában tart, és egyelőre nem is látjuk a végét. Már annak is örülhetünk, hogy kiszabadultunk a karanténból, hát még, hogy a nyaralásnak sem kell elmaradnia. Ám a leghelyesebben akkor járunk el, ha biztonságunk érdekében hazai úticélt választunk nyári pihenésünk helyszínéül.

A szünidőnek még nincsen vége, bőven van lehetőség felkeresni néhány szuper helyet, ahol jól szórakozhat és pihenhet az egész család. Ugyan a járványhelyzet sem ért véget, mégsincs ok arra, hogy otthon maradjunk, hiszen fontos a kikapcsolódás, a jó levegő és a napsütés pedig erősíti az immunrendszerünket.

Hurrá nyaralunk! Küszöbön a nyár, biztosan téged is elkapott az utazási vágy, és lázasan böngészed a netet, hol is kellene eltölteni a szabadságot. Mikor végre megtalálod álmaid úticélját, azt gondolod, túl vagy a nehezén. Pedig az még csak most jön! Mert legalább ekkora fejtörést okozhat összeválogatni, hogy mit vigyél magaddal az útra.

Amilyen gyorsan eljön a tavasz az életünkbe a téli hónapok után, a nyár is szinte már a küszöbön várakozik, és hamarosan beköszönt. De jaj, vagyok én olyan formában, hogy jól mutassak a bikiniben? – kérdezed magadtól. Bármennyi plusz kiló is van rajtad, az a fontos, hogy te jól érezd magad a bőrödben. De ha fogyni szeretnél, adunk pár jó tippet!

Hamarosan kicsengetnek, és remélhetőleg a jó idő is megérkezik végre a nyárral. A vakációval pedig eljön a pihenés és kikapcsolódás ideje. Érdemes minél több időt tölteni a szabadban, aktívan tölteni a szabadságot, és feltöltődni a hosszú bezártság időszaka után. Szerencsére hazánkban sok olyan kirándulóhely van, ahová ellátogathatunk.

Nyáron az egyik legfinomabb és legegészségesebb frissítő ital a limonádé. De ki mondta, hogy mindig csak vízzel, cukorral és citromlével készíthető? Miért ne használnánk ki a nyár bőséges gyümölcstermését, hogy még ízletesebbé, egészségesebbé és gyümölcsösebbé tegyük ezt a klasszikus nyári nedűt?

Frissítő és könnyű saláta receptek a forró nyári napokra

Szeretünk a nyári hónapokban friss, könnyű ételeket fogyasztani, amelyek segítenek hűsölni és feltölteni a szervezetet. Az egyik legjobb választás ilyenkor a friss, ízletes saláták elkészítése, amelyek nemcsak finomak, hanem egészségesek is. Ebben a cikkben három különleges nyári saláta receptet mutatunk be, amelyek tökéletesek a forró nyári napokra.

Bővebben

3 egészséges smoothie recept gyerekeknek!

Szülőként tudjuk, hogy a gyerekeknek megfelelő táplálkozásra van szükségük a fejlődésükhöz és jó egészségük fenntartásához. Most olyan cukormentes smoothie-kat mutatunk be, amelyek ideálisak a gyerekek számára, hogy egészségesen élvezhessék a friss gyümölcsöket és zöldségeket.

Bővebben

Gyermeknapi ajándék ötletek

A gyereknap, az év egyik legizgalmasabb időszaka, amikor lehetőségünk nyílik megünnepelni a legkisebb családtagjainkat és kifejezni irántuk való szeretetünket. Május 26-án, a hónap utolsó vasárnapján, világszerte ünnepeljük a gyermekeket és minden, amit hozzájuk kapcsolunk. Azonban az ajándékok kiválasztása nem mindig könnyű feladat, ezért összegyűjtöttünk néhány fantasztikus ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a gyerekek arcára.

Bővebben

5 laktató és egészséges szendvics recept ,amelyek akár ebédre is ideálisak!

Az ebéd mindannyiunk életében fontos pillanat. Nemcsak az energiaszintünket tölti fel, hanem a munka hatékonyságát is növelheti. Azonban gyakran nehezen találunk megfelelő és egészséges lehetőségeket, különösen akkor, ha hajszolt munkanapjaink vannak. Ezért szeretnénk bemutatni öt könnyen elkészíthető, laktató és egészséges szendvicsreceptet, amelyek ideálisak lehetnek ebédre a munkahelyre.

Bővebben

3 egészséges és cukormentes zabkása recept reggelire!

Reggel, a nap kezdetén, fontos az energiát adó és tápláló reggeli elfogyasztása. A zabkása nemcsak ízletes választás, de egészséges és tápláló is. Ebben a cikkben három különböző, mégis egyszerűen elkészíthető cukormentes  zabkása receptet mutatunk be, hogy változatosságot vigyünk reggeli rutinjába, és segítsünk elkezdeni a napot egy egészséges alapokon.

Bővebben

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.