Top3 kinti játék gyerekeknek

A jó időjárás visszavonhatatlanul beköszöntött, nyártól ősz végéig pedig rengeteget vannak kint a kisebb és nagyobb gyerekek az udvaron vagy a játszótéren. Ráadásul a nyári szünet alatt felszabadult időt is érdemes a szabadban tölteni a gyerekekkel, amelynek elütésére hoztunk 3 tuti játék ötletet.

Gyerekmedence

Ha nyár, akkor pancsolás! A kisebb és a nagyobb gyerkőcök is imádnak a jó időben a medencében hűsölni. Egy-egy jó minőségű, akár merev falú akár klasszikus gumimedence szuper választás a kánikulára.

A legjobb, hogy kicsiknek elegendő akár csak bokáig feltölteni a medencét, így biztonságos, valamint hamar fel is melegszik a víz. Reggel feltöltjük, délután pedig már lehet is élvezni a hűsítő vizet a forróságban - természetesen kizárólag naptej használatával.

Akár fürdető kültéri játékokkal tovább emelhetjük az élmény minőségét a kisebbeknek, akik még csak most találkoznak először a medencézéssel. Nagyobbaknak pedig a vízipisztoly lesz a tuti választás, amivel nemcsak otthon az udvaron, de a Balatonon, strandon vagy a tengerparton is lehet játszani.

Játszóház

Napjainkban már nagyon jó minőségű, könnyen össze- és szétszerelhető játszóházak kaphatók, amelyeket tavasszal felépíthetünk a gyerekeknek az udvarban, ősszel pedig a hideg, viszontagságos időjárás elől bemenekíthetünk a következő szezonig biztonságos helyre.

A játszóházat akár a teraszra, akár füves részre is elhelyezhetjük, a gyerekek mindenhol imádni fogják! A nyári, unalmasnak tűnő délutánokon akár pihengetés, akár játék apropójával is imádnak benne hűsölni a gyerekek: mi főleg 4-8 éveseknek ajánljuk a játszóházakat. Pénztárcabarát verziója a játszó sátor, amelyek akár alagutakkal is kiegészíthetők - ezek azonban nem vízállók, így használat után össze kell őket hajtogatni, majd következő alkalommal újra elővenni.

Roller

Mikor máskor tanuljon meg rollerezni a gyerek, ha nem tavasszal? A jó időben ki lehet próbálni sportokat is, a rollerezés pedig nemcsak jó testmozgás, de még élvezik is a gyerekek.

A roller az utóbbi években ráadásul nagyon felkapott lett újra, így egész nagy kínálat áll rendelkezésre, nemcsak felnőtteknek, de gyerekeknek egyaránt. A játszáson kívül a rollerrel óvodába vagy iskolába is mehet a gyerkőc, főleg akkor, ha a szülőknek is van járgányuk - így a reggeli stresszes készülődést könnyen fel lehet dobni a rollerezéssel, és elkésni sem fog a család!

 

Frissítő és könnyű saláta receptek a forró nyári napokra

Szeretünk a nyári hónapokban friss, könnyű ételeket fogyasztani, amelyek segítenek hűsölni és feltölteni a szervezetet. Az egyik legjobb választás ilyenkor a friss, ízletes saláták elkészítése, amelyek nemcsak finomak, hanem egészségesek is. Ebben a cikkben három különleges nyári saláta receptet mutatunk be, amelyek tökéletesek a forró nyári napokra.

Bővebben

3 egészséges smoothie recept gyerekeknek!

Szülőként tudjuk, hogy a gyerekeknek megfelelő táplálkozásra van szükségük a fejlődésükhöz és jó egészségük fenntartásához. Most olyan cukormentes smoothie-kat mutatunk be, amelyek ideálisak a gyerekek számára, hogy egészségesen élvezhessék a friss gyümölcsöket és zöldségeket.

Bővebben

Gyermeknapi ajándék ötletek

A gyereknap, az év egyik legizgalmasabb időszaka, amikor lehetőségünk nyílik megünnepelni a legkisebb családtagjainkat és kifejezni irántuk való szeretetünket. Május 26-án, a hónap utolsó vasárnapján, világszerte ünnepeljük a gyermekeket és minden, amit hozzájuk kapcsolunk. Azonban az ajándékok kiválasztása nem mindig könnyű feladat, ezért összegyűjtöttünk néhány fantasztikus ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a gyerekek arcára.

Bővebben

5 laktató és egészséges szendvics recept ,amelyek akár ebédre is ideálisak!

Az ebéd mindannyiunk életében fontos pillanat. Nemcsak az energiaszintünket tölti fel, hanem a munka hatékonyságát is növelheti. Azonban gyakran nehezen találunk megfelelő és egészséges lehetőségeket, különösen akkor, ha hajszolt munkanapjaink vannak. Ezért szeretnénk bemutatni öt könnyen elkészíthető, laktató és egészséges szendvicsreceptet, amelyek ideálisak lehetnek ebédre a munkahelyre.

Bővebben

3 egészséges és cukormentes zabkása recept reggelire!

Reggel, a nap kezdetén, fontos az energiát adó és tápláló reggeli elfogyasztása. A zabkása nemcsak ízletes választás, de egészséges és tápláló is. Ebben a cikkben három különböző, mégis egyszerűen elkészíthető cukormentes  zabkása receptet mutatunk be, hogy változatosságot vigyünk reggeli rutinjába, és segítsünk elkezdeni a napot egy egészséges alapokon.

Bővebben

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.