Lassan megérkezik a bikiniszezon, ideje, hogy formába hozd magad. A tavasz erre a legideálisabb évszak, hiszen a sok friss zöldség és gyümölcs megkönnyíti számodra a sikeres súlycsökkenést....

Lassan megérkezik a bikiniszezon, ideje, hogy formába hozd magad. A tavasz erre a legideálisabb évszak, hiszen a sok friss zöldség és gyümölcs megkönnyíti számodra a sikeres súlycsökkenést. Ezúttal...

Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén, a Camponában.

A torokfájás egy gyakori panasz, amelyet számos dolog okozhat, mint például a megfázás, az influenza, vagy egyéb légúti fertőzések. Szerencsére, sok esetben a torokfájás otthoni praktikákkal is...

Ha most úgy érzed, hogy a téli hónapok elszippantották az energiádat és kedvedet, ne aggódj, nem vagy egyedül. Sokakat érint a téli depresszió, ami egy komoly kihívást jelenthet az érzelmi jóllétünk...

Így készíts egészséges cukormentes paleo jégkrémet gyermekednek

Tombol a nyár, jól esne egy finom jégkrém a gyermekeidnek. Megmutatjuk, hogyan készíts percek alatt egészséges vitamindús paleo jégkrémet házilag.

A nyári melegben minden gyermeknek jól esik egy finom hűsítő jégkrém, de a sok cukor és adalékanyag, vagy épp az ár láttán te sem szívesen adsz naponta bolti jégkrémet gyermekeidnek. Ám létezik egy recept, amely percek alatt összedobható, cukormentes és még vitaminban is gazdag.

Mielőtt nekilátnál házilag egészséges paleo jégkrémeket összeállítani szerezz be egy jégkrémformát, amelybe csak bele kell önteni a jégkrém alapanyagait és betenni a fagyasztóba. Ma már igen széles a választék ezekből, mind méretben, mind formában, érdemes belőle két-három szettet beszerezni.

Cukormentes paleo jégkrém házilag

Bevásárló lista

Idény gyümölcs

Cukormentes gyümölcslé

Elkészítés:

A gyümölcsöket jó alaposan mosd meg, majd vágd fel vékony karikára vagy kisebb kockákra. Tedd bele őket a jégkrém tartóba, majd öntsd fel a cukormentes gyümölcslével, amelyet akár házilag is tudsz készíteni. Végül a gyümölcsös jégkrémet tedd be a fagyasztóba és fagyaszd le őket.

Ehhez a jégkémhez használhatsz epret, málnát, áfonyát, almát, körtét, szőlőt, kivit, vagy nyáron dinnyét is. A cukormentes gyümölcsléhez pedig egy adag gyümölcsöt turmixolj össze nagyobb mennyiségű vízzel, így máris kész az egészséges gyümölcslé.

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

5 tavaszi gyümölcs, amely a fogyókúrában is segíthet

Lassan megérkezik a bikiniszezon, ideje, hogy formába hozd magad. A tavasz erre a legideálisabb évszak, hiszen a sok friss zöldség és gyümölcs megkönnyíti számodra a sikeres súlycsökkenést. Ezúttal 5 finom tavaszi gyümölcsöt ajánlunk neked, melyek segíthetnek, hogy ledobd magadról a plusz kilókat.

A túlsúly nem lehet akadály, avagy hogyan kezdjünk plusz kilókkal futni

Az idő előrehaladtával, ha finoman szeretnénk kifejezni a korosodást, nagyon könnyen felszedhetünk plusz kilókat, amelyeknek az eltüntetése bizony nagyon gyakran hosszadalmas és néha bizony keserves erőlködések közepette valósítható csak meg. Ilyenkor, amikor ötletelünk a „mikénten”, természetesen a futás az elsők között juthat az eszünkbe, mint az egyik leghatékonyabb alternatív megoldás a koplalás mellett.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.